Dienstapotheek – Apotheek Pernis uitdeelpost van Apotheek Stelle – Rotterdam

Apotheek Pernis uitdeelpost van Apotheek Stelle

Burg van Esstraat 25 3195AA Rotterdam Tel:010-4160369

Dienstapotheek

Indien Apotheek Pernis gesloten is en u dringend medicijnen nodig heeft, kunt u deze verkrijgen bij de Centrale Dienstapotheek Voorne Putten in Spijkenise.
De centrale dienstapotheek verzorgt de avond-, nacht- en weekenddiensten van de apotheken in Spijkenisse, Hellevoetsluis, Rozenburg, Brielle, Oostvoorne, Rockanje, Heenvliet, Zuidland, Hoogvliet en Pernis.
De centrale dienstapotheek is op werkdagen geopend vanaf 17.30 uur tot 8.00 uur de volgende ochtend. In het weekend en op feestdagen is de centrale dienstapotheek gedurende 24 uur geopend.

De Centrale Dienstapotheek is gevestigd in Medisch Centrum Nissewaard, aan de:

Theemsweg 9
3201 LT te Spijkenisse en is telefonisch bereikbaar onder telefoonnummer:
0181-622188

Dienstverlening

Met een spoedrecept van een arts kunt u in de centrale dienstapotheek direct terecht. Zo ook met een spoedrecept van de tandarts of een specialist uit het ziekenhuis. U kunt er in noodgevallen ook terecht voor vrij verkrijgbare geneesmiddelen.
Medicijnen op recepten van eerdere datum, bereiding van medicijnen (zalven etc.) of speciale bestellingen (o.a. homeopathische middelen) kunnen niet door de centrale dienstapotheek worden afgeleverd.

Kwaliteit

Om de kwaliteit van de geneesmiddelverstrekking te garanderen zal er door de medewerkers van de centrale dienstapotheek geïnformeerd worden naar het gebruik van mogelijke overige geneesmiddelen. Tevens zullen de medewerkers bij u informeren naar mogelijke allergische reacties en overgevoeligheden. Indien nodig krijgt U voor uw eigen apotheek een informatiebriefje mee. Uw eigen apotheek weet dan welk geneesmiddel u heeft meegekregen. Dat is wel zo veilig!

Betaling

Zorg dat u altijd uw geldige polisgegevens of ziekenfondspasje bij u heeft met daarop minimaal uw geboortedatum en het polisnummer. Dan is contante betaling in het algemeen niet nodig. Soms wordt een geneesmiddel niet door de verzekeraar vergoed. In dat geval dient u contant af te rekenen of gebruik te maken van het pin apparaat.