Apotheek Pernis uitdeelpost van Apotheek Stelle – Rotterdam

Apotheek Pernis uitdeelpost van Apotheek Stelle

Burg van Esstraat 25 3195AA Rotterdam Tel:010-4160369

Neem contact op met Apotheek Pernis

Welkom

Mededeling

Met ingang van 1 januari a.s. wordt Apotheek Pernis onderdeel van een grotere groep van apotheken, te weten apotheek Stelle, apotheek De Murene en apotheek Oude Wal in Hoogvliet.

“Uitdeelpost” met nieuwe openingstijden
Met ingang van het nieuwe jaar wijzigen de openingstijden van apotheek Pernis en wordt deze locatie een zogenaamde “uitdeelpost”. Dan worden er geen recepten meer op die locatie klaargemaakt maar kunt u wel op doordeweekse dagen tussen 15.30 en 17.30 uur uw medicijnen ophalen op deze locatie. Daarbuiten is de medicijnkluis bij de apotheek uiteraard 24 uur per dag toegankelijk. En indien u uw medicijnen graag thuis wilt ontvangen, dan bezorgen wij op weekdagen tussen 12.00 en 13.00 uur en na 15.30 uur in Pernis. De nieuwe contactgegevens vindt u onderaan deze brief want het huidige telefoonnummer zal dan niet meer bruikbaar zijn.

Blijvend deskundig advies
Tijdens de uren van openstelling, tussen 15.30 en 17.30 uur, is er in apotheek Pernis een deskundig en vertrouwd team van apothekers en assistenten aanwezig om al uw vragen over uw medicijngebruik te beantwoorden. Uiteraard bent u ook van harte welkom in een van onze andere apotheken in Hoogvliet waar wij een breed assortiment kunnen bieden. Daar staan wij dagelijks tussen 8.00 en 17.30 uur klaar om u te voorzien van deskundig advies.

Apotheek Stelle, uw nieuwe vaste apotheek
Apotheek Stelle is vanaf 1 januari uw nieuwe, vaste apotheek. Al uw medische gegevens worden overgedragen, u hoeft daarvoor niets te doen. Vanwege de omvang van de groep van apotheken, beschikken wij over een grote voorraad aan medicatie. Zodoende kunnen wij bijna alle recepten meteen, ter plekke voor u klaarmaken. Mocht dat echt niet mogelijk zijn, dan kunnen we de medicatie altijd later bij u thuis bezorgen.

Medicijnen ook per Medgemak of email bestellen
In onze apotheken wordt veelvuldig gebruik gemaakt van de app Medgemak. Indien u deze app reeds gebruikt, kunt u die dus blijven gebruiken. Daarnaast is het ook mogelijk om per email uw recepten door te geven. Onze contactgegevens vindt u onderaan.

Contactgegevens:

Apotheek Stelle
Stelle 2
3191 KE Hoogvliet
010-4160369
pernis@apotheekstelle.nl
www.serviceapotheek.nl/stelle

Apotheek De Murene
Doggersbank 53
3192 DA Hoogvliet
010-4168020
pernis@apotheekdemurene.nl
www.serviceapotheek.nl/murene

Apotheek Oude Wal
Oude Wal 24
3193 EN Hoogvliet
010-7600622
pernis@apotheekoudewal.nl
www.serviceapotheek.nl/oudewal

Wat vindt u verder op onze website? Lees over ons team en hoe en waar u ons kunt bereiken. Wilt u informatie over ons dienstrooster of onze receptenservice, u vindt het actuele antwoord op onze website. Bent u nog niet uitgelezen over gezondheid dan verwijzen onze links u door naar andere interessante websites.